Kelekçi Gazi İlkokulu

Vizyon: Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda öğrencileri, laik, demokrasiyi özümsemiş, ulusal ve evrensel değerlere ve yeni fikirlere açık, düşünme, algılama ve problem çözme yeteneği gelişmiş, kişisel ve toplumsal duyarlılığı olan nesiller yetiştirmektir.

Misyon: Atatürk inkılap ve ilkelerine ve anayasada ifadesi bulunan Atatürk Milliyetçiliğine bağlı; Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ilkesini, vatanını milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; insan haklarına ve anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar olarak yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08.40 - 14.35
Servis Bilgisi: Yok
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %100
Sportif Etkinlikler: GÜREŞ, FUTBOL, ÇOCUK OYUNLARI, SATRANÇ... v.b.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: E-TWİNNİNG PROJELERİ

Telefon - (258) 546-3098

WEB - https://kelekcigaziilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Kelekçi Mahhalesi /Acıpayam / DENİZLİ

Yerleşim Yeri - Mahalle

Adres - Kelekçi Mahhalesi /Acıpayam / DENİZLİ

Ulaşım İl merkezinden ve ilçe merkezinden her 15 dakikada bir kooperatif araçları.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 27 km, İl merkezine 81 km uzaklıktadır.